You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
n/a
Call us now
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Zwangerschap

Als aller eerste van harte gefeliciteerd met u zwangerschap.
Wat is het toch en bijzondere tijd het zwanger zijn.
Soms gaat alles voorspoedig en bent u op uw roze of blauwe wolk en het kan ook natuurlijk op beide wolken zitten.

Er is de afgelopen tijd met u lichamelijk maar ook geestelijk veel gebeurt. En dit zal voor u maar ook voor uw partner een enorme verandering met zich mee gaan brengen.

Jullie worden nu ouder van u eerste of meerdere kinderen. En dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.  In eens de verantwoording van uw kindje. En misschien ook wel twijfels van he hoe zit dit hoe zit dat. Kunnen wij dit wel. Hoe moeten we het kindje verzorgen.
Gelukkig wordt er in uw kraamweek een hoop verteld en wordt de basis aangeleerd rond om alles van uw kindje.
Maar voor meer vragen of meer informatie leest dan het stukje van de kraamperiode van wat u kunt verwachten.

Praat veel met elkaar tijdens de zwangerschap hoe u dingen ziet en voelt want u partner voelt zich best machteloos dat hij of zei niks van u kan betekenen op dit moment behalve u steunen samen naar cursussen gaan en om al u emotionele buien te kunnen ontvangen. Schrik niet als u in eens emotioneel wordt van iets heel kleins zoals een bloem of iets anders dit is normaal en dit hebben alle zwangere vrouwen.

Er worden heel veel cursussen aangeboden aan u zoals zwangerschaps joga of samen bevallen of bortstvoedingscursus.
Wij adviseren u kijk wat er bij u past waar u zich het beste bij voelt. Je mag een zwangerschapscursus doen maar het is zeker niet verplicht.

Tijdens u zwangerschap komen altijd de eerste stapjes gezet al lijkt het nog heel erg ver weg zoals oke ik ben zwanger welke verloskundige praktijk gaan we, dan komt het volgende welke kraamzorg organisatie gaan wij bij inschrijven. Ik lees zo veel verhalen en hoor zo veel dingen van familie, vrienden en of kennissen.
Ook hier is het advies kies een organisatie wat bij u past. En niet wat andere zeggen. Want u bent een uniek persoon. En u weet het beste wat uzelf wilt en wat niet.
Als dit allemaal is gedaan komt het volgende stukje van oke we gaan oppad voor baby spulletjes zoals het bedje ,kasten,commode en wat er allemaal op de uitzet lijst staat geschreven en natuurlijk kleding, speelgoed en verzorgingsartikelen.

Op een geven moment naderd dan toch echt de bevalling
Schrijf samen en bespreek samen goed wat u wel en niet wil dus een bevallingsplan bespreek dit ook met u verloskundige of gynealoog.
En waar thuis of in het ziekenhuis en met wie u allemaal wilt bevallen of u uw familie of een vriendin er bij wilt hebben.
Dit is heel belangrijk om dit ook met elkaar te delen omdat uw bevalling een bijzondere ervaring zal zijn voor u maar ook voor uw partner.


deze tekst is eigendom van LaPremaBelle ©2017